Indrazneste sa iti doresti mai mult!

Adresa: Str. George Cosbuc, nr. 251B, Galati

WhatsApp: 0733 658 771

Indrazneste sa iti doresti mai mult!

0733 658 771

Ce este videochatul


Videochatul este unul dintre cele mai controversate domenii de activitate din Romania.

Tehnologia care sta la baza videochatului este IP cam chat, care permite membrilor comunitatii sa comunice prin intermediul internetului cu modelele de videochat.

In Romania au aparut zeci, sute de studio-uri de videochat fiind un domeniu nou si la mare cautare. De-a lungul anilor au reusit sa se mentina insa doar acelea care au oferit calitate si corectitudine atat modelelor, cat si echipei.

Mai mult de atat, videochat-ul a capatat si o conotatie pozitiva, depasind multe dintre barierele negative impuse initial. A face o cariera in videochat nu inseamna prioritar a te dezbraca, ci conteaza sa stapanesti cu adevarat arta comunicarii si, nu in ultimul rand, limba engleza.


0733 658 771

Lounge Studio
Studio Videochat Galati

Lounge Studio nu este doar un studio de videochat din Galati unde poti castiga un venit considerabil, cat este si o oportunitate pentru tinerele domnisoare de a-si forma un viitor inca de pe bancile facultatii, mai ales in perioada in care este greu sa iti gasesti un serviciu stabil, cu un salariu decent din care te poti intretine singura.

Videochatul nu este nici pe departe o activitate care sa te dezonoreze sau sa-ti pateze integritatea. Videochatul inseamna comunicare online, conversatii cat mai lungi cu membrii comunitatii, intrucat plata onorariului se face conform cu durata petrecuta online rezultata din urma discutiilor. Pentru a reusi sa captezi interesul unei persoane mai ales in mediul virtual, fara sa ai avantajul de a-l fi cunoscut anterior, nu este suficient doar sa te dezbraci. Mai mult de atat, pentru a obtine venituri cat mai mari trebuie sa-ti formezi o oarecare baza constanta de membri, care mereu sa revina la tine si alaturi de care sa reusesti sa petreci cat mai mult timp online.

0733 658 771

Angajari Videochat Galati

Videochatul este o arta, pe care trebuie sa o inveti sa o stapanesti cat mai in folosul tau, oferindu-ti timpul si energia intr-un mod cat mai productiv. Pentru rezultate cat mai fabuloase, membrii cu care interactionezi trebuie sa fie atrasi de feminitatea ta si sa simta placerea in a fi ascultati.

Conditii de angajare:

varsta minima 18 ani

seriozitate

disponibilitatea de a lucra 8 ore / 5 zile pe saptamana

limba engleza la nivel mediu/avansatAngajarea la LOUNGE Studio din Galati este primul pas spre reusita!

Scan the code