Indrazneste sa iti doresti mai mult!

Adresa: Str. George Cosbuc, nr. 251B, Galati

WhatsApp: 0733 658 771

Indrazneste sa iti doresti mai mult!

0733 658 771

Lounge Studio
Studio Videochat Galati


LOUNGE Studio este un studio de videochat cu adevarat profesionist din Galati. Suntem dotati cu echipamente de lucru special create pentru industria videochat. Situat in centrul orasului, intr-o cladire ultramoderna, avand camere de lux, Lounge Studio este un studio avangardist de videochat din Galati.

Lounge Studio a fost infiintat din dorinta de a oferi modelelor de videochat din Galati o viziune diferita asupra videochatului, o noua perspectiva a modelului de videochat demonstrand ca visele oricui pot deveni realitate alaturi de echipa potrivita.

Cum ti se pare ideea de a-ti cumpara o casa in mai putin de 3 ani?

Ce ai spune daca ai afla ca o cariera in domeniul videochatului iti poate aduce castiguri de ordinul miilor de dolari, zilnic?

0733 658 771

Echipa Lounge StudioEchipa studioului LOUNGE este formata doar din oameni tineri si frumosi, dornici sa obtina rezultate fantastice la finalul fiecarei zile. Pentru ei, evolutia inseamna bani.

Echipa de traineri ai studioului de videochat Lounge este formata din foste modele de videochat, care au pus bazele unui concept inovator de a te ajuta sa devii un model de videochat performant avand prioritar dorinta de a nu repeta greselile altor studiouri din domeniu si, in acelasi timp de a veni intampinarea actualelor tinere care cauta o buna oportunitate pentru a-si asigura viitorul.


Afla mai multe despre avantajele Studioului LOUNGE

0733 658 771

Lounge Studio
Angajari Videochat Galati


Lounge Studio este studioul de videochat unde imposibilul devine posibil

Nu ai nevoie de experienta pentru a face parte din echipa noastra. Nici de calitati iesite din comun. Trebuie sa fii doar o persoana pozitiva, comunicativa si sa ai obiective marete!

Pentru a ajuta la obtinerea unor venituri cat mai mari si mai constante, Lounge Studio vine in intampinarea modelelor sale cu aparatura de ultima generatie: lumini de studio profesionale, calculatoare si camere web performante. Fiecare model de videochat isi poate alege propria camera de unde isi va desfasura activitatea. Camerele sunt dotate cu mobila de lux, adaptandu-se perfect intregului ambient. Luminile calde ajuta la crearea unui cadru intim, degajat, ideal pentru o conversatie online.


Scan the code