Indrazneste sa iti doresti mai mult!

Adresa: Str. George Cosbuc, nr. 251B, Galati

WhatsApp: 0733 658 771

Indrazneste sa iti doresti mai mult!

0733 658 771

Avantaje
Lounge Studio


Consultant de imagine

In ceea ce priveste tinuta pe care trebuie sa o alegi astfel incat sa te puna cat mai bine in valoare, Lounge Studio iti pune la dispozitie un consultant de imagine care te va ajuta in mod exclusiv legat de alegerea tinutei. La cerere, consultantul iti va recomanda si machiajul cel mai indicat in functie de forma fetei si de trasaturile acesteia.


Make up + sedinta foto


Pentru ca imaginea conteaza, la inceputul activitatii fiecare model de videochat primeste cate o trusa de make-up proprie. Recomandarea Lounge Studio este ca in cadrul fiecarei zile de munca, sa existe o marja de 30 minute alocate anterior programului in care fiecare model de videochat sa se pregateasca.

Inainte de inceperea activitatii propriu-zise, vei beneficia de o sedinta foto profesionala astfel incat sa te ajutam sa ai un start corect.

Ne dorim ca rezultatele tale sa iti depaseasca asteptarile initiale.

 


Training constant


Mereu va fi prezent trainerul nostru dedicat care va superviza intreaga activitatea ta online si va interveni pentru imbunatatiri cand si unde va considera.

De asemenea, in cazul fetelor lipsite de experienta va exista o perioada dedicata de aproximativ doua saptamani, in care vor face training atat teoretic, dar in mod special, practic. Vor avea acces la activitatea celorlalte modele de videochat pentru a putea sa-si construiasca propriul stil.


Indiferent ca ai experienta sau nu in domeniul videochatului, noi iti vom oferi suport constant.


La Lounge Studio, fiecare model inseamna o poveste de viata. Colegele noastre de munca sunt fete normale, ca si tine, care isi doresc sa le mearga bine. Iar la noi gasesc mediul ideal ca sa realizeze asta cat mai usor. Pentru ca tu sa vezi alaturi de ce fel de fete vei lucra, iti spunem cateva dintre aceste povesti. Suntem sigure ca te vei regasi in multe dintre gandurile lor.


Bonusuri de performanta


Performanta se obtine cu multa munca si cu perseverenta. Orele suplimentare vor fi platite dublu, in timp ce zilele din weekend vor avea din nou, un plan tarifar diferit fata de cel standard.

In functie de rezultatele obtinute, vor existe diferite grile de comisionare pentru a motiva suplimentar, in functie de directia fiecareia, Trimestrial, organizam mereu competitii si oferim premii in bani, in vouchere sau chiar in operatii estetice!

Ne place performanta si credem ca pentru a reusi, este nevoie de o echipa!Colaborare cu cele mai bune site-uri din industria adult

Lounge Studio este un studio de videochat din Galati foarte bine cotat in industria adult si, de-a lungul timpului a reusit sa creeze si sa dezvolte bune relatii cu cele mai de top site-uri din domeniu. Acest aspect reprezinta un avantaj major pentru modelele online care fac parte din echipa Lounge intrucat le faciliteaza accesul catre membrii de top din cadrul comunitatii.

Scan the code