Indrazneste sa iti doresti mai mult!

Adresa: Str. George Cosbuc, nr. 251B, Galati

WhatsApp: 0733 658 771

Indrazneste sa iti doresti mai mult!

0733 658 771

Angajari Videochat Galati
Lounge Studio


Poate ca te-ai convins sa ne pasesti pragul sau poate ca inca eziti.

Este in regula si este normal, mai ales daca ar fi prima data cand intri in contact cu un studio de videochat in Galati.

Asa cum iti prezentam, la Lounge Studio nu este nimic clasic, iar noi punem mare accent pe confortul si bunastarea modelelor noastre. Insa vrem sa iti demonstram, nu doar sa iti povestim.

Iata ce trebuie sa faci pentru a testa daca aceasta activitate poate fi potrivita sau nu, pentru tine:

Ne contactezi

Intri in legatura cu noi prin chat-ul intern al site-ului nostru care se afla in partea dreapta-jos. Poti completa formularul de angajare si in in cel mai scurt timp, colega noastra Alina te va contacta.

Ne poti suna, ne poti scrie sms sau chiar pe whatsapp. Numarul noastru de telefon este : 0733 658 771 Indiferent de modalitatea aleasa, scopul este sa stabilesti o intalnire in cadrul studiului de videochat LOUNGE din GalatiInterviul propriu-zis

In cadrul intalnirii ti se vor adresa cateva intrebari pentru testarea personalitatii si a aptitudinilor. In functie de rezultat se va hotari perioada de training si procentele oferite, precum si bonusurile ce pot fi oferite inca de la inceputul activitatii pentru garantarea stabilitatii financiare.

De asemenea, in urma interviului tu vei putea intreba tot ceea ce-ti doresti si ti se va prezenta activitatea foarte in detaliu astfel incat sa ai o viziune cat mai clara asupra activitatii de videochat.

Sedinta foto

Pentru un start bun, inainte de a incepe activitatea online, iti vom oferi o sedinta foto profesionala astfel incat sa incepi cu dreptul si sa iti formezi viitorii membri cat mai rapid. Asa cum in viata de zi cu zi, haina imbraca omul, iar imaginea conteaza, tot la fel si in spatiul virtual, pozele profesionale sunt cele care atrag prioritar, cu atat mai mult cu cat sedinta foto are rolul de a-ti evidentia atu-urile in mod evident.

Mini-plan de lucru: site-urile pe care vei lucra si programul tau

Pentru a putea atinge un anumit scop, trebuie creat un plan concret de lucru. La inceput se vor stabili obiective de indeplinit intr-o perioada scurta de timp.

Lucrand in pasi mici, scopul final va fi mult mai usor de atins.


Training initial + formarea profilului online

Trainingul initial are cel mai important rol in formarea modelului de videochat. Viitorul model va asista la sesiuni online alaturi de Echipa de traineri cu experienta pentru a-si putea forma propriul stil si pentru a-si forma o viziune clara legata de activitatea de videochat.

In cele din urma se va forma profilul online, care va contine o descriere cat mai atractiva, precum si pozele cele mai reprezentative din cadrul sedintei foto.

De ce sa incepi sa lucrezi in cadrul studio-ului de videochat LOUNGE?

Noi va spunem ca Lounge Studio este studioul de videochat din Galati unde ceea ce vi se va promite, vi se va fi oferi. Din contra, de cele mai multe ori, reusim sa oferim mai mult decat promitem initial. Procedam astfel din dorinta de a motiva constant modelele si de a le pastra fidele echipei noastre.

Consideram ca echipa este cea care face diferenta in obtinerea rezultatelor. Ne dorim ca toate modelele sa vina cu drag la studio, sa fie confortabile atat cu activitatea in sine, cat si cel mai important, cu toate conditiile impuse de noi. Tocmai de aceea, echipa studioului Lounge este extrem de flexibila si oferim cat mai multe variante pentru fiecare model de videochat, personalizand astfel colaborarea, raportandu-ne la nevoile fiecareia.

Programul va fi flexibil, insa pentru a putea obtine castigul minim garantat trebuie bifat un anumit numar de ore saptamanal, agreat de comun acord. In functie de experienta ta, vei avea acces treptat la site-urile din domeniul adult. De asemenea, la unele dintre ele vei depinde de un anumit rating pe care ti-l vei obtine dupa o anumita perioada de timp, dupa ce vei acumula o oarecare experienta.


Scan the code